Bloomming

Bloomming is een creatief ontwerpbureau gespecialiseerd in online & offline maatwerk. Met ons team van professionals werken we samen met onze klanten aan het behalen van hun doelstellingen. En dat doen we al sinds 2007.

Grafisch ontwerp Eindhoven

Van een eerste logo en huisstijl tot uitdagende websites en creatieve campagnes. Van boek of magazine tot stand ontwerp en product presentaties. Als het met de uitstraling van bedrijven en/of producten te maken heeft, denken wij graag mee.

Bloomming is een nuchtere sparringpartner die graag advies geeft omtrent branding & identiteit en je daarmee op het goede spoor houdt. Sterk in creatief ontwerp en gericht op concreet resultaat. Zo maken wij het verschil. Benieuwd hoe wij tegen jouw project aankijken? Probeer ons maar uit!

Waar ligt onze passie?

Logo, Huisstijl & Identiteit

90%

Websites

85%

Campagnes & Promotie

95%

In- & Exterieur, Beursstands & Ruimtelijke product presentaties

85%

Teksten & Copywriting

75%

"Bas is niet alleen een zeer prettige persoonlijkheid om mee samen te werken, vakinhoudelijk weet hij ons telkens weer te verrassen. Hij voegt enorm veel waarde toe tijdens ons groeiproces en weet onze passie en identiteit briljant te vorm te geven. Een absolute expert die anticipeert i.p.v slechts reageert."

Trudy Feijen, Sirius Commitment

"Bloomming heeft zowel Cycle Madness Events als Fitness de Stap van hu imago voorzien. Dit met een verfrissende, creatieve en nieuwe kijk op de producten en diensten. Meedenken, ontwikkelen en conceptmatig werken binnen de gestelde procestijden zijn toevertrouwd aan Bas en Bloomming."

Marco Swaan, Fitness de Stap & Cycle Madness Events